Korporatë

Faqja Kryesore / Korporatë

Cilësia

Me 35 vitet tona të përvojës menazhuese, u japim klientëve tanë të gjithë njohuritë dhe njohuritë tona me qëllim që të japim informacion të saktë mbi çdo subjekt dhe të zgjidhim problemet me metodat e duhura me kosto më të ulët.

Të jesh në gjendje të afrohesh dhe të zgjidhësh problemet

Në vend që të shmangim problemet, përdorim përvojën tonë dhe rrjetin e gjerë të kontakteve për të punuar për të zgjidhur problemet dhe problemet në rrethanat më të mira të mundshme.
shërbimet e transportit express

24/7 shërbimi me automjete ekspres për mallrat tuaja emergjente

Shërbimet e pastrimit të doganave jashtë vendit

Në të gjitha vendet ne mbajmë shërbime doganore, import, eksport, leje rrugore për mallrat jo-gabari, të tilla si ne u ofrojmë shërbime klientëve tanë.

Shërbimet shumë modele të transportit dhe magazinimit (shërbimi shumë model i transportit duke përdorur rrugët ajrore, detare dhe hekurudhore për mallrat që nuk mund të transportohen me rrugë)

Logjistika globale shqipëria ka qenë shkaku i zgjedhjes për shumë vjet.