Korporatë

Faqja Kryesore / Korporatë

Rreth Nesh

Qe nga viti 2013 Global Lojistik Albania ka siguruar mbeshtetje profesionale per partneret tane ne sektorin e logjistikes ne zhvillim te shpejte me ekipin e tij te ri, dinamik dhe inovativ te menaxhimit.
Misioni yne eshte te drejtojme klientet tane ne metoden me te pershtatshme te transportit me informacion te sakte ne te gjitha fazat e procesit nga prodhimi ne konsum.