Kompania Jonë Partnere Evropiane Filloi Veprimtaritë E Saj.

Faqja Kryesore / Kompania Jonë Partnere Evropiane Filloi Veprimtaritë E Saj.

Kompania jonë partnere Evropiane filloi veprimtaritë e saj.

  • 14/10/2020
  • 672

Ak transport , partneri yne zyrtar ka hapur dege ne Belgjike per te mbuluar transportin Kamion i plote dhe grupazh nga e gjithe Europa me cmime konkuruese dhe transport te shpejte .
Ne depon qe kemi ne Austri mblidhen te gjithe mallrat qe nisen per Shqiperi.