Pandemia E Cila Po Zgjat Prej Me Shume Se Nje Vit Ka Nderprere Transportin E Ngarkesave Ajrore.

Faqja Kryesore / Pandemia E Cila Po Zgjat Prej Me Shume Se Nje Vit Ka Nderprere Transportin E Ngarkesave Ajrore.

Pandemia e cila po zgjat prej me shume se nje vit ka nderprere transportin e ngarkesave ajrore.

  • 11/02/2021
  • 1237

Pandemia e cila po zgjat prej me shume se nje vit ka nderprere transportin e ngarkesave ajrore.
Per te mbushur kete pengese shume kompani kane vendosur te punojne me transportin e shpejte te fugonave .
Ky lloj transporti I shpejte ishte nje zgjidhje e perkohshme.
Gjate ¾ muajve te fundit mungesa e konteniereve bosh ne transportin detar ka hasur nje veshtiresi shume te madhe .
Megjithese eksportuesit po mundohen te gjejne zgjidhje duke blere konteniere SOC , shume nga ngarkesat e tyre nuk jane realizuar per arsye te anullimit te linjave detare.
Keto anullime shkaktuan nje rritje serioze te hapesires dhe tarifave te transportit. Mungesa e konteniereve pritet te vazhdoje deri ne Korrik 2021 .
Duke marre parasysh kete situate deshirojme te veme ne dijeni te gjithe firmat qe te bejne te pakten nje muaj para rezervimet per transportin detar.