Vlerësimi I Përgjithshëm I Logjistikës Globale 2020 Bërë.

Faqja Kryesore / Vlerësimi I Përgjithshëm I Logjistikës Globale 2020 Bërë.

Vlerësimi i Përgjithshëm i Logjistikës Globale 2020 Bërë.

  • 29/12/2020
  • 547

Një vit kaloi nën hijen e pandemisë. Fatkeqsisht shumë prej nesh humbën të njohur e miq .
Ne i falenderojmë me gjithë zemër të gjithë profesionistët e kujdesit shëndetësor që ende vazhdojnë e punojnë me shumë përkushtim.
Gjithashtu të sëmureve i urojmë shërim te shpejtë.

Gjatë pandemisë jeta u ngadalësua, lëvizshmëria u ndal por jo transporti . Edhe gjatë kohës së karantinimit kur lëvizja ishte e kufizuar në fasha orare puntorët e logjistikës vazhduan te punonin pa nderprere duke u perpjekur qe cdo gje te vazhdonte normalisht .Ne kemi punuar pa hezitim, për një të ardhme më të mirë duke mos e lënë zinxhirin e furnizimit të prishet .

Një pasqyrim i shkurtër për vitin 2020

282 transporte mallërash grupazh
310 transporte ‘full truck’
82 transporte detare me konteniere
21 transporte mallerash të rënda

Pra jemi bërë pjesë e zinxhirit të furnizimit me 695 dërgesa dhe kjo gjë na lumturon pa masë .

Misioni ynë është te fitojmë kënaqësinë dhe besimin e klientit duke bërë gjithmonë punën tonë në mënyrën më të mirë.
Ne urojmë që 2021 të sjellë shëndet, paqe dhe qetësi për të gjithë !