Dërgesë Derë Më Derë

Faqja Kryesore / Dërgesë Derë Më Derë

Dërgesë Derë Më Derë

Pershkrimi

Ne ofrojmë shërbime të furnizimit të mallrave, importit, eksportit, pastrimit të doganave dhe ruajtjes për klientët tanë me kompanitë tona të tregtisë së jashtme të vendosura në turqi dhe shqipëri. mund të marrim mallin që klientët tanë duan nga dera dhe t'i dërgojmë tek dera me taksa të paguara.