Transport Rrugor

Faqja Kryesore / Transport Rrugor

Transport Rrugor

Pershkrimi

Me kamionat tane dhe me qera kryejme transporte ne shume vende te botes
Nga magazinat qe ne kemi ne Turqi, Shqiperi dhe Greqi mundesojme transportet grupazhe drejt Shqiperise, turqise, Kosoves dhe Malit te Zi.
Sherbimet qe ofrojme dhe vendet kryesore ku zhvillojme aktivitetin tone:
Nga Shqiperia per Turqi, Maqedoni, Mal te Zi, Kosove ,Greqi , Gjeorgji, Azerbajxhan ,İrak.
Nga Turqia per Shqiperi , Greqi, Maqedoni, Kosova, Mal i Zi, Serbi, Kroaci ,Slloveni , Gjeorgji Azerbajxhan İrak
Per vendet si Turqia , Greqia Maqedonia ,Shqiperia Mal i Zi dhe Kosova per ngarkesat jashte normave standarte te ardhura ne rruge tokesore mundesojme marrjet e lejeve te transportit dhe sherbimet e shoqerimit .