Transporti Detar

Faqja Kryesore / Transporti Detar

Transporti Detar

Pershkrimi

Ngarkesat e importit dhe eksportit te cilat nuk jane te mundura te sillen ne menyre tokesore ne e bejme te mundur nepermjet rruges detare.
Ngarkesat , te cilat mund te jene grupazh ose te plota, ekipi yne i ekperteve e realizon ne menyren me te pershtatshme te shpejte , te sigurt dhe ekonomike.
Per te gjitha portet e botes midis Turqi – Ballkan dhe Kanadase , nga ku kemi dhe dhe agjensine tone , ofrojme cmime shume te mira dhe konkuruese.
Ofrojme transportin grupazh per te gjitha ngarkesat qe vijne nga Kina nepermjet Turqise.